T som i torsdag.

Sådär ja, då var denna torsdag snart slut också.. veckorna bara swishar förbi..hmm.
 
Var till bvc idag, Samuel växer som bara den. Nästan 5500g och 54cm, vilket märks. Har plockat ur ett gäng med kläder som är för litet ur garderoben. Från att ha vägt 3310g och 49cm när han föddes och ändå var 3 veckor för tidigt så följer han kurvan så otroligt bra, ligger till och med över ''medelbebisen'' som alla har tjatat om under graviditeten. Skönt att ha en liten matglad pojke!! :) eller liten och liten, han börjar bli stor nu ju.
Sköterskan på bvc sa även att jag kan räkna med att ha en liten Samuel som kryper inom en snar framtid, fruktansvärt stark i nacken för att bara vara 8 veckor, benen är som propellrar när han ligger på mage med huvudet i vädret. När han inser att han inte kommer någonstans så blir han så fruktansvärt sur så tar tag med händerna och drar sig framåt! gulle <3
Efter bvc så tog jag en promenad, blåste storm men väldigt skönt i solen!
Nästa bvc besök blir den 1 april, då ska vi även träffa läkaren. Göra samma undersökningar som Samuel fick göra på BB två ggr innan vi fick åka hem. - Kolla lungor, hjärta, höfter, reflexer och utveckling överlag.
 
Resten av dagen har jag nog mest spenderat på soffan, klickat hem en hel del på tradera, avklarat ett par viktiga samtal. Skönt, får lite vettigt gjort även fast jag ej mår 100.

Samuel sover just nu, ska snart väcka honom så han kan få mat och ny blöja för natten.
Imorgon blir det norrtälje, besiktiga svärfars bil och även på ett möte.
Under tiden ska Samuel få vara hos mormor! :)
 
nej, nu blir det förbereda för natten!
godnatt, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide